Ne propustite

Ice Power sprej - brzo i efikasno uklanja bol
Loading...
Superjahta vrijedna 450 milijuna dolara

Kada je život plaža, možete uživati ​​u šetnji na novoj superjahti vrijednoj 450 milijuna dolara, tako elegantnoj da ima čak i svoj slap. Štoviše, možete surfati izravno na brodu, jer je opremljen uređajem za stvaranje umjetnih valova.

Brod je dugačak 135 metara - zamisao norveškog dizajnera za jahte Kurta Stranda. Njegova megajahta, nazvana "California", uključuje prostor za opuštanje u klubu, bar, noćni klub, sobe za igre i teretanu s turskom kupelji, sobu za masažu i spa i wellness centar.

Također ima vlastito kino s 24 sjedala, kuglanu i izložbeni prostor za kolekciju klasičnih automobila.

8.000-tonska mega-jahta, koja ima maksimalnu brzinu od 20 čvorova, ima tri bazena s vlastitim slapovima na donjoj palubi.

Prema Strandu, jedan od bazena je dizajniran tako da ima stroj za valove da možete surfati, tako da vlasnik može uživati ​​u životu na “Kaliforniji” u bilo koje vrijeme. 

Njegova ekološki prihvatljiva tvorevina opremljena je naprednim sustavom za pročišćavanje vode koji automatski radi tijekom plovidbe morem. Brod opremljen hibridnim električnim pogonskim sustavom opremljen je visoko učinkovitim dizel-turbogeneratorima.

Snaga se napaja iz pohrane od 60 tona litij-ionskih baterija koje mogu zadržati dva milijuna vata električne energije. To znači da može raditi na smanjenoj brzini krstarenja od 11 čvorova pet sati samo na baterije.

Sustav dizala kontrolira helidrom na "Kaliforniji", tako da se helikopter može pohraniti ispod gornje palube jahte.

Cijena jahte bit će oko 450 milijuna dolara.

 

 

Možda Vas zanima i ...

San svakog gejmera
San svakog gejmera
Djevojke
Seksi sportašice
Seksi sportašice
Djevojke
Rasklapanje oružja zavezanih očiju
Rasklapanje oružja zavezanih očiju
Seksi skrivena kamera

14+
Podijelite ovaj link:
18.05.2019
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.