Ne propustite

Diagnost - ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku | Budva | Crna Gora
Loading...
10 stvari koje nebi trebali imati u kući

Istočni mudraci kažu da postoje neke stvari koje je zabranjeno pohranjivati ​​u kući, a o njima će se govoriti u ovom članku. U kući bi trebala vladati posebna energija, jer čovjek kod kuće provodi većinu svog života.

Prema drevnim učenjima Feng Shuija, pravilno uređenje stanovanja stvorit će ne samo ugodnu i pozitivnu atmosferu, već će privući i uspjeh i napredak. Svaki predmet u kući obdaren je određenom energijom i ima određenu svrhu. Neke stvari privlače pozitivne protoke energije, druge negativne. Pogledajte najvažnije predmete koji ne bi trebali biti u kući.

1. Razbijeno posuđe i ogledala

Na Istoku vjeruju da je nemoguće koristiti razbijeno posuđe i držati ispucana ogledala kod kuće, jer ti predmeti izobličuju pozitivnu energiju i odbijaju sreću. Bacite takve stvari nemilosrdno.

2. Nošene cipele

Osobito stare papuče, koje ne smijete držati kod kuće, jer akumuliraju negativnu energiju. Uvijek bacajte istrošene cipele, tako ćete ne samo osloboditi prostor, nego i poboljšati svoje dobro.

3. Neispravna oprema i elektronika

Energija cirkulira opremom; stručnjaci za bioenergiju uzalud govore da su stari neispravni televizori energetske portali. Takvi portali gomilaju negativnost i puštaju je u vaš svijet.

Ne propustite


4. Smeće, prašina i prljavština - donose nesreću!

U istočnim kulturama domaćinstvu se pridaje posebna pažnja. Vjeruje se da vreće smeća ne mogu ostaviti u sobi, jer to blokira protok energije. Također je potrebno uklanjati prašinu što je češće moguće i površine očistiti od onečišćenja, jer nakupljanje prašine i prljavštine privlači siromaštvo.

5. Fotografije s nedostacima

Stare fotografije možete zadržati kod kuće ako nisu oštećene. Ako su fotografije oštećene, ali su vrijedne uspomene, bolje je digitalizirati ih, ispraviti nedostatke i vratiti ih u svoje prijašnje stanje. Stare fotografije daju isti učinak kao i puknuta zrcala, tako da ne riskirate sadašnjost zbog prošlosti.

6. Stara metla

Stara metla mora se zamijeniti novom, što će donijeti sreću i oduzeti bolest. OBacite i pocijepane krpe i jako zaprljane krpe. Svi alati koje koristite za čišćenje vašeg doma trebali bi izgledati uredno.

Biganimal meme

Kad kažu da je zakon pun rupa...
Kad kažu da je zakon pun rupa...
Meme, Humor i zabava
Prodajem mečku
Prodajem mečku
Meme, Humor i zabava
Stokholmski sindrom
Stokholmski sindrom
Meme, Humor i zabava

7. Prazne boce i stare tiskovine

Oni su dirigenti negativne energije. Riješite se boca, nepotrebnih časopisa i novina, jer one gomilaju prostor i gomilaju prašinu.

8. Stvari od umrlih ljudi

Stvari mrtvih ne mogu se pohraniti u kuću; bolje je prodati ih ili dati potrebitima. Prema istočnjačkim tradicijama, potrebno je s mrtvima postupati s poštovanjem, a njihove stvari ne bi trebale biti na mjestu na kojem su ljudi živjeli.

9. Pokloni od neugodnih ljudi

Te stvari izazivaju negativne emocije, pa nemaju mjesto u vašem domu. Takve stvari kradu sreću i zdravlje. Ako vam je neprijatelj poklonio mali poklon kako biste se u potpunosti riješili negativnog, najbolje ga je spaliti.

10. Trnovite biljke penjačice

Takve biljke blokiraju pozitivnu energiju. Naravno, ako ste kupili kaktus, tada ga možete staviti blizu televizora ili računala, ali biljke koje se penju i s trnjem ne bi trebali služiti kao ukras vašeg doma, jer vas sprečavaju da razmišljate pozitivno.

Ako slijedite ove preporuke i uklonite opasne stvari iz kuće, možete značajno povećati šanse za privlačenje blagostanja, uspjeha i zdravlja.

14+
Podijelite ovaj link:
11.11.2019
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.