Ne propustite

Help Trans 011 - sanitetski prevoz
Autobus na kat pretvorili u dom iz snova

Dok Britanci broje svoje novčiće suočeni s rastućim računima za struju i hipotekarnim stopama, jedan par je došao na briljantnu ideju kako zaobići rastuću krizu troškova života.

Gareth i Lamorna Hollingsworth iz Hereforda u Herefordshireu potrošili su 20.000 funti pretvarajući autobus na kat u svoj dom iz snova – samoodrživi autobus na kat na solarni pogon koji može pohraniti dovoljno energije za cijeli mjesec.

Ubrzo nakon što se par vjenčao u veljači 2020. godine, odlučili su provesti vrijeme putujući Europom, kupivši na eBayu autobus Scania na kat vrijedan 4000 funti.

"Na krov autobusa postavili smo 6 solarnih panela po 330w, paneli će nam dati punjenje od gotovo 2 kW. U dno autobusa smo postavili litijske baterije od 4kW i izračunali smo da kada su pune, možemo biti autonomni 4-5 dana bez ikakvog solarnog punjenja."

Instalater solarne energije Gareth (40) i njegova supruga Lamorna (39) rade na autobusu već gotovo dvije godine i planiraju se uskoro useliti u svoj novi dom prije nego što se trajno nastane u Španjolskoj ili Portugalu.

Možete ih zapratiti na Instagram profilu @we_bought_a_double_deckerNe propustite

Scorpius - popravak i izrada naočalaPotpuno prirodne djevojke

Potpuno prirodna №2
Potpuno prirodna №2
Erotika, Djevojke
Potpuno prirodna №33
Potpuno prirodna №33
Erotika
Potpuno prirodna №28
Potpuno prirodna №28
Erotika, Djevojke

 

14+
Podijelite ovaj link:
06.02.2022
Copyright © 2022, Biganimal. Developed by Animat studio.