Ne propustite

Ikone iz Plaboyeve kolekcije

Zbirka Playboy LegacCollection jsastoji se od 48 fotografija koje se nalaze u arhivi časopisa Playboy. Hugh Hefner ručno je odabrao svaku fotografiju za njezino ikonično mjesto u povijesti i trajnu ljepotu. Među glumicama i modelima čije su slike krasile ovo kolekcionarsko izdanje su Pamela Anderson, Stephanie Seymour, Ursula Andress, Dita Von Teese i Betty Page.

Playboy Legacy Collection (2007) objavljena u formatu knjige. Fotografije prikupljene u njemu popraćene su pričama iza svake slike. Neke nisu prethodno objavljene. Primjerice, snimak božice burleske Dite von Teese, koju je 2002. godine snimila gotička rockerica Marilyn Manson tijekom njihova kratkog braka. Čekali smo i prvijenac fotografije Tracy Bingham iz Arnie Freitaga, Becky Delos Santos od istog fotografa, Victorije Valentino iz Maria Casillija, Tine Bocrat iz Pompea Posara.

Vrhunac kolekcije je najpoznatija Playboyeva fotografija, originalna slika Marilyn Monroe, koju je 1949. godine snimio poznati fotograf Tom Kelly. Hugh Hefner kupio je fotografiju od Kelly za 50 dolara i ukrasio joj prvo izdanje svog izdanja 1953. godine. Monroe nikada nije dobila naknadu za objave u časopisu, iako se na stranicama pojavljivala više puta. Konkretno, Playboy Legacy Collection uključuje još dva snimka s glumicom, koje je 1946. godine snimio fotograf Earl Moran. Hugh Hefner cijenio je ove slike. Nikad nije upoznao Marilyn Monroe, ali je pokopan pored nje na groblju Westwood u Los Angelesu.

U zbirku su također uključene fotografije koje su utjelovile viziju Salvadora Dalija o ženskoj ljepoti. 1974., zaposleni fotograf Playboya Posar Pompeo otputovao je u Španjolsku do umjetnikove vile i tamo proveo dva tjedna, uronivši se u nadrealni svijet Dalija. Rezultat je serija fotografija na kojima se snima žena, ogromno jaje i autoportret umjetnika.

Playboy je prvi uveo žensku golotinju i seksualno orijentirani materijal u relativno složenom formatu. Časopis je objavljivao intervjue sa poznatim osobama, članke o sportu, modi, političarima, kao i visokokvalitetnu beletristiku. Ian Fleming, Stanislav Lem, Arthur Clarke, Vladimir Nabokov, Margaret Atwood i Stephen King među piscima su čije su priče čitatelje pronašle na stranicama Playboya.

Ipak, za većinu će časopis uvijek biti povezan sa senzualnim fotografijama modela. I, naravno, s glavom zeca u leptir mašni - jedan od najprepoznatljivijih logotipa na svijetu.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

Knjiga na komad - reprint knjige (fototipsko izdanje)Zavirite i VI u "Skrivenu zonu"

Dama u crvenoj haljini
Dama u crvenoj haljini
Voayer cam, Kabina na plaži
Plavuša u jednodjelnom kupaćem kostimu
Plavuša u jednodjelnom kupaćem
Voayer cam, Kabina na plaži
Zgodna plavuša se presvlači
Zgodna plavuša se presvlači
Voayer cam, Kabina na plažiAmaterke - Golišavi selfie

Seksi samostrel №66
Seksi samostrel №66
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №8
Seksi samostrel №8
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №9
Seksi samostrel №9
Erotika, DjevojkeOpscene slike za odrasle

Djevojke bez grudnjaka №49
Djevojke bez grudnjaka №49
Djevojke, Opscene slike
Guzomanija 25
Guzomanija 25
Opscene slike
Guzomanija 37
Guzomanija 37
Opscene slike

 

18+
Podijelite ovaj link:
04.06.2021
Copyright © 2022, Biganimal. Developed by Animat studio.