Ne propustite

Kreativne modne fotografije Stevena Meisela

Steven Meisel poznat je po svom neobično raznolikom i kreativnom radu. On ne samo da fotografira modu, već stvara kulturnu rezonancu, dotiče se društvenih pitanja i redefinira koncept modne fotografije. Rad mnogih njegovih kolega prožet je karakterističnim stilom koji ih čini prepoznatljivim na prvi pogled. Ali ne i Steven Meisel. Budući da moda znači promjenu, tada bi se trebao promijeniti i stil, kaže fotograf.

Kako bi ostao relevantan, on stalno isprobava različite pristupe. Ono što Meisela inspirira: moda 1960 -ih, arhitektura u Los Angelesu, fotografije Nan Goldin, slike Alexa Katza, filmovi Federica Fellinija, Woodyja Allena i Michelangela Antoniona.

Steven Meisel odabire svoje modele kako bi odražavao duh vremena. Zaslužan je za otkrivanje ili promicanje tako uspješnih supermodela kao što su Karlie Kloss, Iman, Linda Evangelista i Kristen McMenami. Dotiče se i tema koje nisu tipične za modnu fotografiju. To uključuje politička, ekološka i društvena pitanja vezana za rat i nasilje, mentalno zdravlje, ograničenja sloboda ili zlouporabu plastične kirurgije.

Izuzetan talent, kreativnost i nepogrešiv osjećaj zeitgeista čine Stevena Meisela jednim od najvažnijih modnih fotografa svoje generacije.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

TYR sportska oprema za plivačePogledajte i ostale seksi video radove...

Ne dirati
Ne dirati
Seksi video , Aspen Rae
Emmina slatka maštanja
Emmina slatka maštanja
Seksi video , Emma Mae
Vatrena crvenokosa sa nevjerojatnim neumoljivim tijelom
Vatrena crvenokosa sa nevjerojatnim
Seksi video , Heidi RomanovaAmaterke - Golišavi selfie

Seksi samostrel №15
Seksi samostrel №15
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №50 (30 fotografija)
Seksi samostrel №50
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №36
Seksi samostrel №36
Erotika, Djevojke 

16+
Podijelite ovaj link:
05.09.2021
Copyright © 2021, Biganimal. Developed by Animat studio.