Ne propustite

Calypso divin club

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram

 

Najbolji jurišni helikopteri

Još u drugoj polovici 20. stoljeća čovječanstvo je konačno shvatilo činjenicu da u modernom ratovanju "leteći tenkovi" igraju ogromnu ulogu na bojnom polju - jurišni helikopteri sa zastrašujućim oružjem, modernom zaštitom, velikom brzinom i karakteristikama manevriranja.

Tijekom posljednjih pet desetljeća prošlog stoljeća i prva dva desetljeća ovog stoljeća stvoreno je na desetke udarnih strojeva. To su oni koji se s pravom mogu nazvati najboljima na svijetu.

1. Mi-24Stari sovjetski helikopter godinama nije izgubio na važnosti. Krokodil je još uvijek u službi i koristi se u desetcima zemalja. Jedno vrijeme jedno od glavnih obilježja projekta bio je pokušaj kombiniranja borbenog udara i transportnog vozila. Većina modela Mi-24 ne samo da može ispaliti vatru na neprijatelja, već i prevesti jurišne skupine ili izvesti ranjene vojnike. Zbog visoke pouzdanosti i vatrene moći, domaća vojska je 24. prozvala "letećim tenkom".

2. Mi-28NJoš jedan helikopter iz Mil OKB -a. Noćni lovac moderno je borbeno vozilo opremljeno najnovijom tehnologijom. Suvremeni dizajn i oprema omogućuju helikopteru ne samo vođenje visoko učinkovite vatre, već i izvođenje akrobacije. Ako najveća brzina automobila u pravoj liniji dosegne 325 km / h, tada "Noćni lovac" može letjeti bočno brzinom od 100 km / h.

Ne propustite

Wish & Burn - spiritualne sveće

3. Ka-52 "Aligator"Možda danas glavni ruski helikopter. Teško je reći je li Ka-52 najbolji do sada. Međutim, jedno se može sa sigurnošću reći: "Aligator" je nedvosmisleno na razini svih najnovijih zbivanja iz zemalja drugih vojno-političkih blokova. Velika brzina kretanja do 330 km / h, moderan nišanski i navigacijski sustav te raznolik raspon naoružanja od projektila, topova i mitraljeza čine Ka-52 izuzetno strašnim protivnikom.

4. AH-64 "Apač"Svojevremeno se pojavio američki "Apač" kao odgovor na sovjetskog "Krokodila". Pokazalo se da je varijacija na temu letećeg tenka baš za Amerikance. Pojavljujući se 1980-ih, AH-64 je prošao kroz nekoliko nadogradnji i ostao je u upotrebi do danas. Dovoljno je reći da je helikopter jedan od rijetkih koji je doista raširen. Ako je u većini zemalja proizvodnja vlastitih jurišnih helikoptera bila u najboljem slučaju stotine, u SSSR -u i SAD -u takvih je strojeva bilo proizvedeno u tisućama.

Nasmijte se uz "Naked and Funny"

Vas snima Naked & Funny
Vas snima Naked & Funny
Seksi skrivena kamera
Pokvaren zastor u kabini za probu
Pokvaren zastor u kabini za probu
Seksi skrivena kamera
Erotsko gatanje
Erotsko gatanje
Seksi skrivena kamera

5. AH-1Z ViperPoznati američki "Viper", čija je povijest započela tijekom Vijetnamskog rata. Moderni helikopter najbliži je potomak prve leteće udarne mašine stvorene od strane čovječanstva - Cobre. Kontinuitet generacija može se pratiti čak i po izgledu helikoptera. Zapravo, moderni model duboka je modernizacija automobila iz 1960 -ih. Ovdje se radi o tome ako netko misli da je Mi-24 jako star.

6. CAIC WZ-10Danas Kina ima jednu od najjačih i najbrojnijih vojski na svijetu. Kinezi pokušavaju držati korak i u tehničkom smislu, o čemu svjedoči vrlo uspješan razvoj zrakoplova i helikoptera u posljednja dva desetljeća. Jurišno vozilo CAIC WZ-10 nije najpoznatije borbeno vozilo, ali su njegove karakteristike usporedive s američkim Apacheom i ruskim Aligatorom.

Amaterski Eromix

Amaterski Eromix №22
Amaterski Eromix №22
Erotika, Eromix, Djevojke
Amaterski Eromix №25
Amaterski Eromix №25
Erotika, Eromix, Djevojke
Amaterski Eromix №7
Amaterski Eromix №7
Eromix, Djevojke

7. Eurocopter TigerNajnoviji europski helikopter, koji je razvijen zajedno i danas je u službi s Njemačkom, Francuskom, Španjolskom, a isporučuje se i Australiji. Posebnost "Eurocoptera" je njegova napredna zaštita i poboljšana sredstva za prikriveno kretanje. Leteći Tigar možda nije najstrašniji neprijatelj u pogledu vatrene moći, ali europljani su se oslanjali na preživljavanje letjelice, a time i njegove posade.

 

14+
Podijelite ovaj link:
08.08.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.