Ne propustite

Izrada i postavljanje reklamnih banera u mreži web sajtova

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Najpopularniji pištolji koje Amerikanci biraju

Kada je riječ o zakonima o oružju, Sjedinjene Američke Države najliberalnija su zemlja na planeti. Zapravo, situacija s nošenjem oružja može se jako razlikovati od države do države, ali upravo u Sjedinjenim Državama možete slobodno nabaviti, pohraniti i nositi oružje. Očito je da ih Amerikanci ne samo trebaju, nego ih i dobro razumiju.

1. Glock 19Ovo je možda najpopularniji pištolj danas u Sjedinjenim Američkim Državama. Koriste ga državne strukture moći, privatne vojne i sigurnosne tvrtke, kupuju ga obični građani. Za lagani, kompaktni, iznimno praktičan pištolj kalibra 9 mm s spremnikom za 16-33 patrone u američkim trgovinama traže oko 600 dolara. 

2. Smith & Wesson M&P 9 štitPozicioniran kao oružje samoobrane. Kompaktan i lagan, M&P se relativno lako može sakriti ispod odjeće. Na civilnom tržištu su u upotrebi pištolji sa spremnikom od 6, 7 ili 8 metaka. Oružje kalibra 9 mm teško je samo 520 grama. Istodobno, Amerikanci su također zadovoljni cijenom. "Štit" košta nekih 400 dolara.

3. Sig Sauer P365Svijetli predstavnik pištolja za pretinac za rukavice ili kod kuće. Nositi Sig Sauer P365 sa sobom tamo gdje je to dopušteno nije baš zgodno. Pištolj je prilično velik iako bez metaka teži oko 500 grama. Kalibar - 9 mm. Standardni kapacitet spremnika je 12 metaka. Sig Sauer P365 također je vrlo popularan u američkim agencijama za provođenje zakona. Pištolj košta oko 500-600 dolara.

Ne propustite

Knjiga na komad

4. Sig Sauer P320Još jedan model, ovaj put dizajniran za skriveno nošenje. Modifikacija P320 je skoro 3 cm kraća od originalnog P365. U isto vrijeme, moguće je staviti spremnik u pištolj za 17 metaka odjednom. Poput starijeg brata, ove pištolje kupuje, uključujući i vojsku Sjedinjenih Država. Na civilnom tržištu gotovo svatko ga može kupiti za 500-600 dolara.

5. Taurus G2CPištolj koji je vrlo popularan na američkom tržištu kao "oružje za siromašne". Iako se TAURUS G2C ne može pohvaliti iznimnim karakteristikama, njegova ergonomija i estetika ostavljaju mnogo da se požele. Ali to košta u različitim državama samo 200-250 dolara. I upravo ta kvaliteta ugodno razlikuje G2C od konkurenata za obične građane.

6. Ruger LC9Još jedan vremenski testiran proračunski pištolj. Kao i prethodni pištolj, Ruger LC9 je napravljen 2011. za glavno tržište oružja. Pištolj sa spremnikom od 7 metaka od 9 mm košta 250 dolara. Nakon nadogradnje, oružje je dobilo vrlo, vrlo mekan okidač. A sve zato što su više od polovice kupaca kompaktnog i laganog pištolja žene.

7. Smith & Wesson SD9Pištolj s policijskom pozadinom. Neko je vrijeme Smith & Wesson SD9 bio u službi službenika za provođenje zakona u nekoliko desetaka država. Danas ga aktivno zamjenjuju napredniji modeli. U međuvremenu, pištolj od 9 mm od 640 grama sa spremnikom od 16 metaka odmah se našao na tržištu civilnog oružja i košta 350 dolara.

Amaterke - Hrabre djevojke ne nose gaćice

Hrabre djevojke ne nose gaćice №25
Hrabre djevojke ne nose gaćice №25
Erotika, Djevojke
Hrabre djevojke ne nose gaćice №3
Hrabre djevojke ne nose gaćice №3
Erotika, Djevojke
Hrabre djevojke ne nose gaćice №23
Hrabre djevojke ne nose gaćice №23
Erotika, Djevojke

14+
Podijelite ovaj link:
21.06.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.