Ne propustite

Poklon SHOP AKCIJA
Loading...
Nebeska moda

Nebeski moda: kako dotjerati stjuardese iz različitih zemalja

Zrakoplovne tvrtke ne obraćaju manje pažnje na uniforme stjuardesa nego na sam izbor kandidata za tako prestižan položaj. Svaka tvrtka želi da se ističe i da bude zapamćena od strane putnika. 

Najpopularnija „taktički” potez je mješavina oblika prema tradicionalnoj haljini zemlje. Dakle, povijesna veza s Kinom je utjelovljena u izgedu stjuardese Hong Kong Airlinesa koje sliče modernoj verziji kineske haljine Tipala.

No Air India stavlja svoje stjuardese u sari izrađene od prirodne svile. U ovom outfitu ima nekoliko varijanti: s golom trbuhom, što je uobičajeno za domaće letove i zatvorene, za letove u druge zemlje gdje pretjerana golotinja može zbuniti putnika.

Kod muslimanskih zemalja su  značajan element kape. Jedan od najpoznatijih oblika - tvrtka iz Arapskih Emirata "Emirates Airlines". Strogo haljina bež boje, crvena kapa na glavi i pod njom bijeli rupčić. I budite sigurni da su torba i cipele u istom tonu kestena i svijetlo crveni karmin za usne. Inače, odsustvo ruža za usne može dovesti do ukora stjuardese.

Međutim, postoje slučajevi kada zrakoplovne tvrtke se okreću inspiraciji za druge popularne stvari u vlastitoj zemlji. Tako, na primjer, stjuardese SADa nose odjeću u obliku navijačica iz srednje škole. Francuski Air France ističe se po tome da su njihove stjuardese odjevene u stilu slavnog modnog dizajnera Kristiana Lakrua: duboko tamno-plavo odijelo, obvezne bijele crte na rukavima  - crveni pojas. Sve zajedno - elegantan uzorak, svojstven francuskinjama.

Vijetnamski VietJet, ima stjuardese u bikinijima još od kampanje u 2011. godini. Od tada, nebeske gospe pojavljuju se u bikinijima na specijalnim  i privatnim letovima. VietJet će uskoro prestići glavnog konkurenta  - Vijetnam Airlines.

Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
 
Nebeska moda
14+
Podijelite ovaj link:
21.04.2017
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.