Ne propustite

Set alata za olakšano stavljanje / skidanje kontaktnih sočiva

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Nedostaci modernog društva

Danas želimo da upoznate umjetnika Mahnaza Yazdanija. Duboka i smislena Mahnazina djela često oslikavaju probleme modernog društva.

Može se slobodno reći da smo na te probleme navikli samo zato što smo uvijek okruženi njima, toliko da ih ponekad i ne primjećujemo. Međutim, čini se da stvari poput rata, globalne pandemije i naših problema s mentalnim zdravljem neće nikuda otiići.

“Ja sam pripovjedač koji većinu svojih priča priča kroz svoje stripove i animacije. Svoj umjetnički put započeo sam kao animator i crtač prije 20 godina. Već dugi niz godina fokusiran sam na stvaranje animacije. Profesionalno crtam uredničke karikature od 2015. godine. Imao sam toliko priča u glavi koje su čekale da nastanu, ali trebalo bi mnogo godina da ih animiram, pa sam, kako bih brže ispričao svoje priče, odabrao sam stil stripa - rekao je umjetnik.

Nedostaci modernog društva u djelima Mahnaze Yazdanija

Ne propustite

ContraTeam – Hosting SrbijaMožda Vas zanima i ...

Nicole Harrison - intimno rublje
Nicole Harrison - intimno rublje
Celebrity
Tisuće golih biciklista voze se britanskim glavnim gradom
Tisuće golih biciklista voze se britanskim glavnim gradom
Zanimljivosti
Dobro jutro!
Dobro jutro!
Djevojke, Humor i zabava

 

14+
Podijelite ovaj link:
03.03.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.