Ne propustite

Stolarija Gavrilović - izrada nadstrešnica
Loading...
Obnovili mornarički helikopter u hotelski apartman

Martin i Louise Steadman kupljeni helikopter Sea King pretvorili su u maleni, ali nevjerojatno lijep, moderan "lovački dom" u planinama Škotske. Zove se "Helicopter Glamping" i može primiti samo pet gostiju, ali oni mogu živjeti s potpunom, ali ne i pretjeranom udobnošću.

Steadmanov helikopter kupljen je na aukciji za 9.000 USD, prevezen do kampa i uključen u dizajnersku obnovu. "Morali smo kupiti neke detalje na Ebayu kako bi helikopter izvana izgledao poput originala. Uz put se pokazalo da poljoprivredna boja za ograde nije lošija od mornarskog premaza, a nijansa je potpuno ista - jaka siva".

Sedam metara unutrašnjosti kabine helikoptera podijeljeno je na velike i male spavaće sobe, plus dnevni boravak i verandu u pilotskoj kabini, s velikim panoramskim staklom. Na mjestu glomaznog sonara pojavila se tuš-kabina, a bilo je i mjesta za mini-kuhinju, dok je bilo moguće sačuvati nadzornu ploču helikoptera i originalni sustav rasvjete - posebno učinkovito djeluje noću.

Ukupni proračun projekta, uključujući kupovinu helikoptera, iznosio je oko 52 tisuće dolara, a sada ga Steadmanovi iznajmljuje svojim gostima za 195 dolara po noći. Osim toga, lijepi, impresivni div postao je novi krajobrazni element kampiranja, svojevrsni ukras. Njegov izgled je intrigantan - čini se da je na travnjak stigao visoki gost s počasnom stražom. A ogromni helikopter sprema se poletjeti u nebo, ali ne.

Možda Vas zanima i ...

Mokre djevojke №10
Mokre djevojke №10
Djevojke
Djevojke i sladoled
Djevojke i sladoled
Djevojke
Dvije plavuše
Dvije plavuše
Strip

 

14+
Podijelite ovaj link:
17.11.2019
Loading...
Copyright © 2020, Biganimal. Developed by Animat studio.