Ne propustite

ContraTeam – Hosting Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Prosvjedi zbog izolacije radi suzbijanja širenja koronavirusa u Europi

Europa je u nedjelju upala u drugu noć brutalnog pokolja usred povratka strogih pravila izolacije s ciljem suzbijanja porasta slučajeva Covida. Tisuće ljudi marširale su u subotu na središnji trg Amsterdama i Haaga, dan nakon "orgije nasilja" tijekom nereda u Rotterdamu u kojima je ozlijeđeno sedam osoba. Policija je priopćila da je sedam uhićenih u nedjelju izvršeno nakon što su mladići zapalili ulice i ispalili vatromet na policajce.

Slične demonstracije protiv ograničenja virusa održale su se u subotu i u Švicarskoj, Hrvatskoj, Italiji, Sjevernoj Irskoj, Austriji i Sjevernoj Makedoniji, dan nakon što je nizozemska policija otvorila vatru na prosvjednike i ozlijedila sedam osoba u neredima koji su izbili u Rotterdamu.

To dolazi nakon što je u subotu izbilo nasilje u Beču kada je 10.000 prosvjednika - mnogi iz skupina krajnje desnice - izašlo na ulice protestirajući protiv novih ograničenja Covid-19 i obveznog cijepljenja.

Demonstracije protiv mjera protiv virusa očekuju se i u drugim europskim zemljama - posljednja u rastućoj ljutnji zbog ponovnog nametanja ograničenja usred sve većeg broja slučajeva diljem kontinenta.

To je zato što je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) rekla da je "vrlo zabrinuta" zbog širenja Covid-19 u Europi dok se kontinent bori s novim valom infekcija.

Regionalni direktor dr. Hans Kluge rekao je za BBC da bi do ožujka moglo biti zabilježeno još 500.000 smrtnih slučajeva ako se ne poduzmu hitne mjere.Ne propustite

Izrada kuhinja po meri - Stolarija GavrilovićAmaterke - Golišavi selfie

Seksi samostrel №49 (30 fotografija)
Seksi samostrel №49
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №64
Seksi samostrel №64
Erotika, Djevojke
Seksi samostrel №11
Seksi samostrel №11
Erotika, Djevojke14+
Podijelite ovaj link:
22.11.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.