Ne propustite

Realni i ciljani pratioci za Vaš Instagram profil

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram

 

Sex s povlasticama

Sex s povlasticama… Tko tu koga j…

Sex buddy? Prijatelji s privilegijama, sex bez veze, veza bez sexa i ona prosta veza u kojoj se jebu kad im dođe jer se vole. Ovi zadnji su izgleda totani luzeri, jer em su u običnoj vezi, em se seksaju i još se vole?! Ali oni izumiru polako, jer prema novim normama života koje smo preuzeli iz EU, ti obični jebači su ionako out.

Totalno sam zbunjena tim stanjem u društvu koje neopazice intervenira u prirodu. Dok se mi jebemo s porezima i gospodarskom krizom, ovamo nastaju razne vrste i kombinacije spolnog općenja. Prije je bilo samo dvije vrste sexa. Jedna pod okriljem zakona i druga van zakonskih okvira. Stvari su bile jasne. Ili si bio jeben ili su te jebavali. Sada više ništa nije jasno, jer je sve to što je nekad bilo sjebano, odjednom je postalo prihvatljivo i ne samo prihvatljivo, nego čak poželjno.

Sad po novom Ona ima Njega, samo i isključivo za rekreativni sex. Brine me što se nitko ne pita što je s dobrim starim fitnesom? Je li to s rekreativnim sexom neka urota protiv svih ovih silnih gym dvorana, teretana, škola tračanja i osobnih trenera? Jeste se pitali što će biti s tim stručnjacima koji su taman sve proučili i saznali kako da od nas naprave savršena tijela, vrijedna divljenja? Niste, je l’ da?! Jebe se vama što ste tim vikend sexom oteli kruh iz ruku tolikim ljudima?!

Da zadovoljimo paragraf o ravnopravnosti spolova, ima i On Nju. Isto samo za sex, jer on je zaposlen i nema vremena za ljubav, gugutanje, porukice i ta sranja. Vikendom ode oprati auto, obavi kupnju, ode kod matere na ručak i poslije nazove frendicu da mu riješi napetost u jajima. Pa jebote, sex mu dođe kao servis auta. Prema planu održavanja vozilica ide na servis, a prema preciznom rasporedu servisira sebe. Vodi čovjek kompaniju planski i prema planu se jebe, čisto poslovne dosljednosti radi.

To je iz kuta ravnopravnosti sasvim ok, jer Ona ima Njega, On ima Nju i nitko nikoga nema. Vuk sit i koza cijela. Čini mi se da je to skroz politički korektno. Ne znam sad ni što mi tu nije bilo jasno?! Možda me samo zbunilo što je sve previše jasno?!

Imamo i prijateljstva s povlasticama. E to su već fino, emotivno uređeni odnosi u kojima se volimo kao braća i ševimo se kao…? Hm?! Kako?? Ako su nam prijatelji ono što ja mislim da jesu, kako onda?? Odrade ovu zdravstvenu brigu o tijelu, pa pojedu ćevape i svatko sebi? Koliko sam shvatila to ide tako dok netko od njih ne nađe srodnu dušu i nježno se zaljubi. Tada si vrate vjerodajnice i ostaju samo prijatelji? Ok je! Što fali?! Prijatelji i služe tome da si pomažu. Uglavnom, danju i radnim danom su frendovi, a noću i vikendom se prasnu ako nemaju pametnijeg posla. Zdravstveno mi se to čini sasvim opravdano i tu ću se zaustaviti.

Idemo sad na ove iz poglavlja 56. Oni su iz grupe sex buddy. Da vidimo tko su oni? Očito nisu prijatelji, jer bi potpali u prethodnu kategoriju, a nisu niti sex vikendaši. Jebemu, malo sam se zbrljala od tolike ševe. Podsjeća me to sve na simpozij o kapljicama za oči.

Dakle ovako, sex buddy partneri su izgleda oni koji se jebu i ništa ne osjećaju. Heh, moguće da je to i moguće?! Kod njih valjda igra samo tehnika i disanje, bez topline u srcu i leptirića u trbuhu. Pa ok, ne znam samo da li u poglavlju 56 piše da ona natakne vaginu na njegov penis ili on penis stavi u vaginu. Hajde, to nek netko istraži i nek javi, da znamo kakav stav treba zauzeti oko toga.

Ostaje još, ništa manje zanimljiv i jednako podrazumljiv, takozvani fresh sex. On je oženjen, Ona je friška, mlada i u svakom pogledu slobodoumna djevojka. Ona njemu dođe kao osvježenje, a on njoj kao sparing partner. Isto ok, ha?! On čuva svoju ženu da mu se ne pohaba, pa troši Nju koja će nekad pripasti nekom drugom. To su ostaci prošlog društvenog uređenja, kad smo živjeli pod parolom svoje čuvamo, tuđe nam je slatko. Iz kuta poante braka, lijepo je kad muškarac čuva svoju ženu od napora i preznojavanja. To je dupli fresh sex. On ima osvježenje u krevetu uz frišku curu, a njegova žena ostaje dovijeka fresh. Lijepo! Skupina iz fresh sexa, nadam se ima na umu da je njegova zakonita bila prije njega djevojka, pa kad još kažu, jebe mi se ona je tuđa žena, to tehnički znači da je tvoja samo tebi, a tuđa tvojim slobodoumnim i oženjenim prijateljima, koji okolo ševe te tuđe žene.

Fresh djevojke koje upotpunjavaju krevet oženjenim tipovima, isto nadam se znaju da će takve djevojke postojati i kad one budu udate gospođe.

Ništa osobno, prijatelji se pomažu, je l’ tako! Znači, zbog svega navedenog, nemam drugog izbora nego zaključiti da me pregazilo vrijeme i da moja osoba nije napredovala u skladu sa postignućima današnjih modernih saznanja. Moje arhaične postavke su na razini pećinskih ljudi, jer navikla sam na sex kao posljedicu toplih emocija koje su ljekovite za cirkulaciju, a time i blagotvorno djeluju na srčane funkcije. Kako srce polako izlazi iz upotrebe, a mozak i aplikacije s rasporedom vode igru, obavještavam vas da je službeno nastupilo novo doba.

Vi koji se još jebete po starinski, polako se prebacujte na novi sustav jer će komisija EU uskoro doći u kontrolu. Ako vas uhvate da se ševite s uključenim emocijama, propast će nam sredstva koja smo dobili da provedemo sexy revoluciju i bit će to onda vrlo, vrlo skup sex. Dakle prije skidanja gaća, provjerite jeste isključili srce i pazite se, jer i vi ćete doći na red da budete jebeni bilo s povlasticom ili bez nje.

Preuzeto sa: Viktorija Herak

16+
Podijelite ovaj link:
23.04.2017
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.