Ne propustite

Biganimal - Humor i zabava

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram

 

Svijet ženske ljepote i stila kroz objektiv Patricka Lichfielda

Ime Patricka Lichfielda uvijek je povezano sa svijetom ljepote i stila. U modnoj i portretnoj fotografiji izrazito je briljirao više od 40 godina. Obiteljske veze s britanskom kraljicom otvorile su vrata Buckinghamske palače Lichfieldu, bio je pozvan na snimanje službenih portreta monarha, bio je glavni fotograf na vjenčanju princa Charlesa i lady Diane Spencer, aristokrati, filmske zvijezde i manekenke zablistale su u ispred njegova objektiva. Ženska ljepota tema je u kojoj se najbolje razotkrio fotografski talent Lorda Lichfielda.

Od sredine 1960-ih fotografirao je za časopise Life, Queen i Vogue. Godine 1966. za američki Vogue izradio je poznati portret vojvotkinje i vojvode od Windsora.

Prema memoarima modela, fotograf je imao veličanstvene aristokratske manire i potpuno je fascinirao modele. Tehnička vještina i marljivost, ako ne inovativnost ili originalnost, donijele su mu priznanje u struci. Lichfield je postao član Britanskog instituta za profesionalnu fotografiju i član Kraljevskog fotografskog društva.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

Biganimal - Humor i zabavaOdabrani stripovi

Prošlost VS sadašnjost
Prošlost VS sadašnjost
Kad hoću zdravo da se hranim
Kad hoću zdravo da se hranim
Snoopy
Red za WC
Red za WC

 

16+
Podijelite ovaj link:
01.03.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.