Ne propustite

Učiteljica je otpuštena nakon 7 godina rada u školi

Školska učiteljica povijesti iz Charlottea u SAD-u počela je zarađivati ​​vrućim snimcima po savjetu svog supruga. Zbog njega je izgubila karijeru u školi.

Stvari su išle uzbrdo - tajni je posao donosio 15 tisuća dolara mjesečno u obiteljski proračun. No nije trebalo dugo kombinirati glavni posao s ekstravagantnim "honorarnim poslom". Nakon sedam godina rada u školi, žena je morala napustiti svoje voljene učenike i sve izglede za karijeru. Opet, zbog vlastitog muža - muškarac se nije mogao pomiriti s time koliko je Amy postala popularna, a ubrzo je par i prekinuo.

Uvrijeđeni bivši supružnika ispričao je školskom vijeću tajnu koju su zajedno skrivali, pa čak i pokazao sve erotske fotografije. Amy je ubrzo suspendirana kako bi odlučila što dalje. No, Amerikanka je već sve sama odlučila.

"Bilo mi je užasno neugodno. Bila sam u suzama i neugodnosti. Zbog njih sam se osjećala tako beznačajno i odvratno. Bila sam toliko depresivna da sam osjećala da nemam izbora nego dati ostavku. Ne mogu dalje raditi s njima. Još malo i roditelja sa studentima mogla saznati za sve, ali to uopće nisam željela ", kaže Amy Kupps.

Ali u Amynom životu nije sve tako loše kako bi se moglo činiti na prvi pogled. Sad je svu snagu i resurse bacila na svoj profil u OnlyFans, piše Mirror. Djevojčica planira postati najpoznatiji model u ovoj službi. S obzirom na to da ona nema drugih prihoda, motivacija joj može igrati na ruku. Da bi to postigao, amerikanac se već odlučila za plastičnu operaciju - pa će biti više šansi za svjetsku popularnost.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

 

 

Potpuno prirodne djevojke

Potpuno prirodna №40
Potpuno prirodna №40
Erotika
Potpuno prirodna №11
Potpuno prirodna №11
Erotika, Djevojke
Potpuno prirodna 19
Potpuno prirodna №19
Erotika, Djevojke

16+
Podijelite ovaj link:
29.06.2021
Copyright © 2022, Biganimal. Developed by Animat studio.