Ne propustite

Maderoterapija Jovana - detox tretmani

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram

 

Vibrator ostao zaglavljen u anusu

Britanska Tik-Tok zvijezda s nadimkom Sophzaloafs u drugom videu ispričala je kako je morala na operaciju. Prema njenim riječima, samo se htjela zabaviti uz vibrator, ali je došla u nezgodnu situaciju. Seks igračka zaglavila se u anusu djevojke.

U svojoj je priči rekla da je napravila veliku pogrešku: pokušavajući izvaditi vibrator, samo ga je zaglavila još dublje. Korisnica se požalila da joj noć nije bila najmirnija, jer se baterije seks-igračke nisu istrošile, a nije išla liječniku kako ne bi probudila djecu.

"Na kraju sam zaspala, a sljedećeg jutra se isključo. Mislila sam da su baterije istrošene, ali sam se jako prevarila". Kasnije je otišla u bolnicu, ali ni liječnici nisu uspjeli izvaditi vibrator rukama.

Na kraju je videoblogerica morala na operaciju. Kad se probudila nakon anestezije, nesretni vibrator je ležao u blizini i zujao.

"Mislim da je to neka cool tehnologija? Mora da ima automatsko pokretanje. Ili su samo mislili da su se dobro zabavili i odlučili mi zamijeniti bateriju besplatno."

Ne propustite

Realni i ciljani pratioci za Vaš Instagram profil

Možda Vas zanima i ...

Striptizete u svlačionici
Striptizete u svlačionici
Djevojke
Pravo mjesto
Pravo mjesto
Humor i zabava
Vruće slike Ashley Trevort
Vruće slike Ashley Trevort
Djevojke, Celebrity , Ashley Trevort

14+
Podijelite ovaj link:
21.05.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.