Ne propustite

Apartman 501 | Vila Borovina | Zlatibor

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Zarađuje na intimnim fotografijama dok su djeca u školi

Majka više djece iz britanskog Norfolka počela je zarađivati ​​prodajom svojih intimnih fotografija koje snima dok su joj djeca u školi.

Prema riječima 25-godišnje Kira-Tia, jednog dana je počela objavljivati ​​svoje fotografije na Redditu kako bi podigla svoje samopouzdanje. Kako joj se tijelo promijenilo nakon rođenja djece, počela je sumnjati u svoju privlačnost. Oduševljeni komentari korisnika vratili su joj samopouzdanje. Zahvaljujući njima, shvatila je da je lijepa u svakom obliku, a postporođajne promjene bile su prirodne.

U početku je održavanje računa na Redditu bio njezin hobi, a glavni prihod donosio je rad administratora. Kirini pratitelji često su je pitali hoće li otvoriti OnlyFans račun i dobro zaraditi za svoje fotografije, ali ona nije žurila poslušati njihov savjet sve dok nije izgubila posao zbog pandemije COVID-19.

Na OnlyFansu je dobila ne samo divljenje obožavatelja, već i osuđujuće odgovore. Optuživali su je da je obeščastila svoju djecu, a tvrdilo se da se majke ne bi trebale tako ponašati. “Prije sam to uzimala k srcu, ali sada ne vidim ništa loše u tome. Osuđujete me samo zato što sami ne možete - objasnila je žena.

“Posao mi je pomogao kupiti kuću, priuštiti si stvarno lijep auto i stvari koje su mojoj djeci potrebne. Super je živjeti i ne brinuti se što kupiti hrane ili kako platiti račun za stan”, zaključila je Kira.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

Poklon SHOP AKCIJA16+
Podijelite ovaj link:
02.12.2022
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.